Από την Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανακοινώθηκε ότι προσκαλούνται για τεχνικό έλεγχο οι μοτοσικλέτες με δίδυμο εμπρόσθιο τροχό ανεξαρτήτως κυβισμού, στην άδεια κυκλοφορίας των οποίων αναγράφεται ως διεύθυνση κατοικίας ή ως έδρα επιχείρησης η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων (Νομός Χανίων), μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2015, εφόσον έχει παρέλθει τετραετία από την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας. 

Οι μοτοσικλέτες με δίδυμο εμπρόσθιο τροχό που ταξινομούνται ως καινούργιες, υποχρεούνται να προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο, μετά από τέσσερα (4) έτη από την ημερομηνία της πρώτης άδειας κυκλοφορίας, με προθεσμία από τρεις (3) εβδομάδες πριν, έως μια (1) εβδομάδα μετά την ημερομηνία αυτή.

Οι ανάριθμες μεταχειρισμένες μοτοσικλέτες με δίδυμο εμπρόσθιο τροχό που προέρχονται από χώρες του εξωτερικού, για να τους χορηγηθεί άδεια κυκλοφορίας, θα πρέπει πρώτα να εφοδιαστούν με δελτίο τεχνικού ελέγχου από ΚΤΕΟ.

Ο τεχνικός έλεγχος πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης επικοινωνίας των κατόχων των δικύκλων με εξουσιοδοτημένο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ της προτίμησης τους.

Ο κάτοχος μοτοσικλέτας με δίδυμο εμπρόσθιο τροχό που δεν τη προσκομίζει για τον περιοδικό τεχνικό έλεγχο εντός της καθοριζόμενης ημερομηνίας, τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 86 του Κ.Ο.Κ..

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook