Το Δημοτικό Διαμέρισμα Βασιλειών επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος Ηρακλείου με κλιμάκιο αντιδημάρχων προκειμένου να δει από κοντά και να καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.  

Μαζί με τον κ. Λαμπρινό στις Βασιλειές πήγαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Καραντινός, η Αντιδήμαρχος για θέματα Δημοτικής Περιουσίας κα. Στέλλα Αρχοντάκη και ο Αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας κ. Γιάννης Αναστασάκης.

Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι Ηρακλείου συναντήθηκαν τόσο με  την πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Βασιλειών όσο και με τη Διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου καθώς και κατοίκους της περιοχής για δύο και πλέον ώρες. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών κ. Ηλίας Λυγερός.

Τη συνάντηση απασχόλησε το θέμα των σχολείων της περιοχής και προτάθηκαν λύσεις τόσο μεσοπρόθεσμες όσο και μακροπρόθεσμες.
Μεσοπρόθεσμα αναπτύχθηκε η λύση για επέκταση του σημερινού Δημοτικού Σχολείου. Μακροπρόθεσμα συζητήθηκε η κατασκευή ενός νέου 12θέσιου σχολείου με την εφαρμογή του σχεδίου πόλης.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η αναβάθμιση της κεντρικής επαρχιακής οδού που διατρέχει τις Βασιλειές, και που μπορεί ως θέμα να αφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ωστόσο ο Δήμος Ηρακλείου δεν παύει να ενδιαφέρεται αφού γίνεται αντιληπτή η ταλαιπωρία των κατοίκων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook