Με γοργούς ρυθμούς, παρά τα προβλήματα στέγασης που είχε να αντιμετωπίσει το Νομαρχιακό Τμήμα Ηρακλείου του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων, συνεχίζεται η κατάθεση των αγωγών ενάντια στην περικοπή των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την είσοδο του τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αγ. Μηνά 11, έχουν περάσει μέχρι σήμερα 60 συνταξιούχοι, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός σύμφωνα με τα μέλη του τοπικού τμήματος καθώς η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μόλις μία εβδομάδα, ενώ ευρύτερα γνωστή έγινε μόλις σήμερα, Πέμπτη, μετά από την ανακοίνωση-κάλεσμα που δόθηκε στα ΜΜΕ.

«Θεωρούμε αντισυνταγματική τη περικοπή, γεγονός που πιστοποιούν και οι δικηγόροι και πολύ ορθά κατά τη γνώμη μας προχωρά το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων σε μια τέτοια πρωτοβουλία» αναφέρει στο Flashnews.gr συνταξιούχος και μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της πόλης, σημειώνοντας πως μόνο οι νέοι συνταξιούχοι του Ηρακλείου, δηλαδή αυτοί που πήραν την πρώτη τους σύνταξη από το 2013 και μετά, αγγίζουν τους 3000!

Αν λοιπόν ένα ποσοστό εξ αυτών ενεργοποιηθεί, τότε πράγματι ο αριθμός που θα συγκεντρωθεί από το Ηράκλειο θα δημιουργήσει αίσθηση.

Λ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook