Με αφορμή την ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων, η Ασπίδα Ναυστάθμου εξέδωσε ανακοίνωση, με συγχαρητήρια προς τις ομάδες που πανηγύρισαν τίτλους και ανόδους.

Ακόμα, η Ασπίδα συγχαίρει την τοπική Ένωση και τους διαιτητές για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση:

Με την ευκαιρία του πέρατος της αγωνιστικής σεζόν 2014-2015 θέλουμε να συγχαρούμε τον Πρωταθλητή  Α’ κατηγορίας  ΕΠΣΧ ΑΡΗ ΣΟΥΔΑΣ για την κατάκτηση του  τίτλου για πρώτη φορά στην ιστορία του , τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη για την κατάκτηση του τίτλου στην Β’ κατηγορία ΕΠΣΧ και την άνοδο του,τον δευτεραθλητή Ποσειδώνα Τσικαλαριών για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία,τον Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών και την Ακαδημια Σούδας για την άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε την ΕΠΣΧ , την επιτροπή διαιτησίας,και τον σύνδεσμο διαιτητών Χανίων για την άψογη διοργάνωση,καθώς και όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες του νομού και αυτές πού πέτυχαν τον στόχο τους και αυτές που δεν τα κατάφεραν για την προσπάθεια τους. ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Το Δ.Σ ΑΠΣ ΑΣΠΙΔΑ ΝΚ

Η λαχειοφόρος αγορά της Ασπίδας

Η ανακοίνωση της Ασπίδας για την λαχειοφόρο αγορά:

Οι νικητές της λαχειοφόρου αγορας συμφωνα με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 26ης Μαΐου 15 (τρια τελευταία νούμερα) είναι οι κάτωθι:

Ο αριθμός 847   Αθανάσιος Μ. κερδίζει την ΤV 24′ ιντσών ΗD.

O αριθμος 744   Δημήτρης Π. κερδίζει το ΤΑBLET 

O αριθμός 660   Μαργαρίτα Α. κερδίζει την Καφετιέρα Εσπρέσσο.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας ενίσχυσαν με την αγορά λαχνών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook