Μια πρωτοφανής υπόθεση απάτης σε βάρος του νοσοκομείου της Ξάνθης αποκαλύφθηκε χάρη σε μια… γέννα. Την «ξεγύμνωσε» το γεγονός ότι η μητέρα που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό, γεννούσε για δεύτερη φορά στο ίδιο νοσοκομείο μέσα σε μόλις… τέσσερις μήνες.

Όταν οι γιατροί διαπίστωσαν πως η γυναίκα που πήγε να γεννήσει με τα συγκεκριμένα στοιχεία ταυτότητας είχε… ξαναγεννήσει τον περασμένο Ιανουάριο, κατάλαβαν πως κάτι ύποπτο συνέβαινε. Αμέσως ενημέρωσαν την Ασφάλεια, άνδρες της οποίας έφτασαν στο νοσοκομείο και διαπίστωσαν ότι την κομπίνα είχε στήσει ο αδελφός της νεαρής γυναίκας.

Αυτός είχε μεταφέρει τη δική του σύζυγο στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο για να γεννήσει. Όμως, δεν δήλωσε τα πραγματικά στοιχεία της Βουλγάρας γυναίκας του, αλλά αυτά της αδελφής του, επειδή ως αλλοδαπή θα έπρεπε να πληρώσει 1.000 ευρώ για την καισαρική τομή στην οποία υποβλήθηκε και τη νοσηλεία της. Σε βάρος του πονηρού αδελφού σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook