Μετά απο τον καταιγισμό των δημοσιευμάτων για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει και το αεροδρόμιο των Χανίων, λόγω του ότι το κράτος εισπράττει, αλλά δεν πληρώνει για το κόστος λειτουργίας, απο το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργου Σταθάκη, ανακοινώθηκε το εξής:

“Το Σάββατο 30/5 και ώρα 12:00, ο Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Σταθάκης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων κ. Βάλια Βαγιωνάκη και κ. Παύλος Πολάκης, καθώς και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ κ. Ανδρέας Παπανδρέου, θα έχουν συνάντηση με τον αερολιμενάρχη και τους εργαζομένους του αεροδρομίου «Ι. Δασκαλογιάννης» των Χανίων”.

Να σημειωθεί πως σήμερα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για ττις δραματικές ελλείψεις στα αεροδρόμια, ενώ έχει ήδη προικηρυχθεί 48ωρη απεργία σε όλα τα αεροδρόμια για την Κυριακή 31/5 και την Δευτέρα 1/6.

Μάλιστα, την Παρασκευή (πριν την επίσκεψη Σταθάκη στο αεροδρόμιο Χανίων) – σύμφωνα με πληροφορίες – θα γίνει συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Χρίστου Σπίρτζη με την Ομοσπονδία ΥΠΑ, προκειμένου να μην υλοποιηθεί η απεργιακή κινητοποίηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook