Εν μέσω ασφυκτικών χρονοδιαγραμμάτων για την ανέγερση του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στον χώρο του παλιού νοσοκομείου στα Χανιά και ενώ ο κίνδυνος να μην τηρηθούν οι προθεσμίες για την λειτουργία του, δεν έχει αποσοβηθεί, ο πρώην Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει με δική του πρωτοβουλία σειρά επαφών σε Χανιά και Αθήνα, πιέζοντας ώστε το έργο να παραδοθεί χωρίς “περιπέτειες” στην χανιώτικη κοινωνία.

Την Παρασκευή το μεσημέρι, ο κ. Σκουλάκης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας με αποκλειστικό θέμα την ομαλή αποπεράτωση του έργου.

Ο πρώην δήμαρχος σε δήλωσή του στο Flashnews.gr έκανε λόγο για  κωλυσιεργία όσον αφορά την ολοκλήρωση του έργου, το οποίο άλλωστε έχει δημιουργήσει σφοδρές αντιπαραθέσεις και στο δημοτικό συμβούλιο

“Επειδή διαπιστώνω κωλυσιεργία ζήτησα συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων ενόψει και της συνάντησης με τον Υπουργό Υγείας”, δήλωσε στο flashnews.gr ο πρώην δήμαρχος

Η αυριανή συνάντηση με τον κ. Βάμβουκα  γίνεται με πρωτοβουλία του κ. Σκουλάκη και ενώ στο παρελθόν ο νυν δήμαρχος είχε εκφράσει την άποψη ότι το Κέντρο Υγείας δεν θα έπρεπε να γίνει, προσθέτοντας  οτι τώρα είναι υποχρεωμένος να το ολοκληρώσει.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Υγείας Αστικού τύπου θα πρέπει να λειτουτουργεί ως τις 31 Δεκεμβρίου που ολοκληρώνεται η προγραμματική περίoδος καθώς το έργο χρηματοδοτείται απο το ΕΣΠΑ, διαφορετικά ο δήμος Χανίων θα υποχρεωθεί να επιστρέψει υπέρογκα ποσά.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook