Έναν 27χρονο αλλοδαπό συνελήφθη χθες, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο.  Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν περισσότερα από 40 γραμμάρια κοκαΐνη και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Συνελήφθη, χθες (28.05.2015) το απόγευμα, στο Ηράκλειο, 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (28.05.2015) το απόγευμα, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, κατά της διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο 27χρονος, εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον ίδιο.

Κατά το χρόνο του ελέγχου βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν, πέντε (5) αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 30,8 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολική ποσότητα κοκαΐνης 9,6 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook