Ένα… δυνατό όνομα αναζητά ο Πλατανιάς για την επιθετική του γραμμή και τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τους Βαγγέλη Μάντζιο και Αντώνη Πετρόπουλο.

Όπως αναφέρει το sentragoal.gr ο Πλατανιάς έχει δώσει προθεσμία στον Μάντζιο, που ωστόσο… ψάχνεται και στο εξωτερικό κι έτσι οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να στραφούν σε άλλες λύσεις, όπως αυτή του Αντώνη Πετρόπουλο.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

Ο Πλατανιάς δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει εσαεί τον Βαγγέλη Μάντζιο, παρά το ότι είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος τους για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Η ομάδα των Χανίων έχει καταθέσει μία πολύ καλή προσφορά στον υψηλόσωμο στράικερ και του έχει δώσει διορία για να απαντήσει.

Ο πρώην φορ του Λεβαδειακού δεν δείχνει να βιάζεται, ψάχνεται και στο εξωτερικό, και όπως όλα δείχνουν ο Πλατανιάς θα στραφεί σε άλλες λύσεις, με αυτήν του Αντώνη Πετρόπουλου να βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα τους.

Ο Γιώργος Παράσχος είχε συνεργαστεί με τον εν λόγω επιθετικό στον ΟΦΗ πριν από επτά χρόνια και έχει πολύ καλή άποψη για την αξία του. Ο Πετρόπουλος έμεινε ελεύθερος από την Καλλονή, στην οποία έπαιξε τους τελευταίους έξι μήνες. Το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, μετά την προπέρσινη παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του, στον Απόλλωνα Σμύρνης (12 γκολ).

Οσον αφορά τους Ισπανούς Νταβίδ Τόρες και Χουάν Αγκιλέρα, ο Πλατανιάς δεν θα επανέλθει, θεωρώντας υψηλές τις οικονομικές τους απαιτήσεις. Ακόμα και αν οι ίδιοι ρίξουν γέφυρες, πολύ δύσκολα θα ασχοληθεί η ομάδα των Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook