Ξεχάστε τη Μύκονο και τη Σαντορίνη και ταξιδέψτε στο μαγικό νησί της Νάξου. Αυτή είναι η πρόταση του περιοδικού TIME για το καλοκαίρι του 2015.

Βρισκόμαστε, πλέον, ένα βήμα πριν το καλοκαίρι και οι περισσότεροι ξένοι ταξιδιώτες αναζητούν το ιδανικό προορισμό για να περάσουν ξέγνοιαστα και όμορφα τις διακοπές τους.

Σε πολλούς, όμως, προορισμούς χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να περάσεις λίγες μέρες.

Το περιοδικό TIME, όμως, θέλοντας να κάνει τις δικές του καλοκαιρινές προτάσεις, ανέδειξε τους καλύτερους «εναλλακτικούς» προορισμούς.

Μέσα σε αυτούς ανήκει και το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, η Νάξος.

«Η Νάξος βρίσκεται στο Αιγαίο, περίπου στα μισά της διαδρομής ανάμεσα στη Σαντορίνη και τη Μύκονο, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται και σε έναν άλλον πλανήτη. Το μεγαλύτερο από τα Κυκλαδίτικα νησιά, η Νάξος διαθέτει κατάφυτα βουνά, πεδιάδες διάσπαρτες με λευκά σπιτάκια και πανέμορφες παραλίες», αναφέρει το άρθρο και συνεχίζει:

«Πρόκειται για ένα μέρος που διατηρεί την γραφικότητά του, όπου μπορείς ακόμα να συναντήσεις ένα γαϊδουράκι να διασχίζει τον πλακόστρωτο δρόμο».

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται για τα αμπέλια και τους ελαιώνες που διασφαλίζουν τη φρεσκάδα των υλικών που χρησιμοποιούν τα τοπικά εστιατόρια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook