H Σύμπραξη Φορέων Χανίων, ως Εταίρος της Α.Σ. Κύδων Απασχόληση,  προσκαλεί σε Ενημερωτική συνάντηση για το Δίκτυο Τοπικών Επιχειρήσεων (Learning Network)  που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 και ώρα 11:00 , στα γραφεία της Σύμπραξης Φορέων Χανίων (Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Μέγαρο Επιμελητηρίου, 3ος όροφος).

Το Δίκτυο Επιχειρήσεων (Δίκτυο Αμοιβαίας Μάθησης & Συνεργασίας των τοπικών επιχειρήσεων-Learning Network) υποστηρίζει την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Οι εταιρείες που συμμετάσχουν στο Δίκτυο, υποστηρίζονται μέσω της παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών. Πιο συγκεκριμένα εκπαιδευμένοι Σύμβουλοι Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (facilitators)  υποστηρίζουν  τις επιχειρήσεις σε μια σειρά θεμάτων για την ενίσχυση της βιωσιμότητας και της ανάπτυξής τους.

Η συνάντηση υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» (ΤΟΠΣΑ) της κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook