Στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, θα συζητηθούν – ως μοναδικό θέμα – οι θέσεις και οι προτάσεις του Δήμου Κισσάμου, στο πλαίσιο της διαδικασίας Διαβούλευσης (Β1 φάση) για τη μελέτη “Αξιολόγηση,Αναθεώρηση και Εξειδίκευση Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης-ΠΠΧΣΑΑ Κρήτης”.

Παράλληλα χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Κισσάμου – συνεχίζοντας τις επαφές του για το χωροταξικό – είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔΚ κ. Ι. Στρογγυλό και μέλη της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΔΚ.

Τέλος, γίνεται γνωστό ότι η Δημοτική Αρχή Κισσάμου έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση 
http://issuu.com/dimoskissamou/docs/theseis-protaseis_dimou_kissamou_xw, το πλήρες κείμενο των θέσεων-προτάσεων της σε σχέση με τη μελέτη “Αξιολόγηση, Αναθεώρηση και Εξειδίκευση Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης-ΠΠΧΣΑΑ Κρήτης” προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως οι φορείς και οι πολίτες της Κισσάμου για τις προβλέψεις του χωροταξικού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook