Το ποδόσφαιρο δείχνει μία ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και στο Καστέλι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα διεξαχθεί ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας.

Η Νεολαία Κισάμου, η Νεολαία Πλατάνου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας διοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στους παλαίμαχους της Θύελλας και του Κισσαμικού, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά.

Χορηγός επικοινωνίας είναι και το Flashnews.gr.

Η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών:

Οι σύλλογοι Νεολαία Κισάμου, Νεολαία Πλατάνου και Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας, συνδιοργανώνουν έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα, την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 στις 17.00’, στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου.

Αντιμέτωποι θα είναι μικτή ομάδα νέων αποτελούμενη από τα μέλη των συλλόγων και οι παλαίμαχοι της Θύελλας Καλαθενών και του Κισαμικού.

Ο αγώνας αυτός θα είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ του παραρτήματος Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν bazaar ενίσχυσης του εθελοντικού οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και καλάθι συλλογής τροφίμων που θα διατεθούν στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι.Μ.Κ.Σ.

Θα υπάρχει dj και θα δοθεί παράσταση χορού από τη σχολή Dance for you.

Γενική είσοδος: 2€

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook