Εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου και όχι μόνο θα πραγματοποιηθούν από τον σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ – ΑΡΙΑΔΝΗ με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

1. Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ – ΑΡΙΑΔΝΗ, δραστηριοποιείται σε όλη την Κρήτη από το 2003. Είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και υποστηρίζει τους στόχους του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ – ΑΡΙΑΔΝΗ, δίνοντας χρόνια τώρα τον αγώνα για τα παιδιά όλων μας, κόντρα στις κάθε είδους εξαρτησιογόνες ουσίες.
Η 26η Ιουνίου είναι η Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών. Η ημέρα αυτή αποκτά νόημα και αξία αν όλο το χρόνο υπάρχει στήριξη, βοήθεια και αλληλεγγύη στους ανθρώπους που δοκιμάζονται.
Για να επιβεβαιώσουμε την θέλησή μας για προσέγγιση των ανθρώπων μεταξύ τους, ειδικά τις δύσκολες μέρες που περνάμε, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, στις 26-6-2011 ημέρα Κυριακή, στην προβλήτα του Λιμεναρχείου Ηρακλείου στις 8.00 μ.μ. για ένα μουσικό ταξίδι από τους Κρήτες καλλιτέχνες Μαν. Κακλή, Ζαχ. Μελεσσανάκη και Στ. Παπαδάκη που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να δώσουν μια ευχάριστη και ελπιδοφόρα νότα. Θα χορέψουν τα μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων της Νέας Γενιάς με χοροδιδάσκαλο τον κ. Στ. Παπαδάκη. Θα προσφερθούν παραδοσιακά κρητικά γλυκά του κουταλιού.

2. Στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών, οργανώνονται επίσης, οι παρακάτω δραστηριότητες:
– Παρασκευή 24/6/2011
– Ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατεία Ελευθερίας, από την Θεραπευτική Κοινότητα, με την στήριξη της Ομάδας Εθελοντών από τις 10.00 το πρωΐ.
– Διανομή εντύπου πόρτα-πόρτα σε συνοικίες του Ηρακλείου από το Συμβουλευτικό Κέντρο.
– Διανομή εντύπου από την Μονάδα Εφήβων (Θέρισος-Δειλινά-Σχολές ΟΑΕΔ).
– Σάββατο 25/6/2011
– Graffiti στο Μόλο από το Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης.
– Κυριακή 26/6/2011
– Ολοκλήρωση Graffiti στο Μόλο.
– Δευτέρα 27/6/2011
– Διανομή εντύπου πόρτα-πόρτα σε συνοικίες του Ηρακλείου από το Συμβουλευτικό Κέντρο.
– Τρίτη 28/6/2011
– Θεατρική παράσταση στο Μικρό Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις» στις 21.00 από το Πρόγραμμα Οικογένειας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook