Θα μπορούσε να είναι κρουαζιερόπλοιο και όμως το “Double Century” είναι απλά ένα σούπεργιοτ.

Με μήκος 218 μέτρα και ύψος 30 είναι κατά 43 μέτρα μακρύτερο από το Azan που ανήκει στον Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Khalifa bin Zayed bin Sultan Al Nahyan.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 4Yacht σχεδιάστηκε από τον διάσημο Christopher Seymour και το κόστος του αγγίζει το εξωφρενικό ποσό των 770 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Double Century που θα διαθέτει 9 καταστρώματα, δύο ελικοδρόμια, ένα μινι υποβρύχιο, τρία μικρότερα σκάφη και θα έχει 70 άτομα πλήρωμα, θα προωθηθεί μέσω της ναυλομεσιτικής 4yacht, που εδρεύει στο Fort Lauderdale της Φλόριντα.

Ο Craig Timm, από την 4yacht, δήλωσε: “Η 4Yacht νιώθει ιδιαίτερη τιμή για το γεγονός ότι ο Christopher Seymour επέλεξε εμάς αποκλειστικά για να προωθήσουμε το Double Century στην αγορά.

“Ο Christopher είναι γνωστός για τα καινοτόμα σχέδια του σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες μεγέθους. Το Double Century εισάγει τις εξαιρετικές ικανότητές του στην αγορά της Ιστιοπλοΐας και είναι βέβαιο ότι θα καθορίσει την επόμενη βαθμίδα της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας”.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook