Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

• Αναφορά για τους Υπουργούς Υποδομών και Παιδείας σχετικά με το αίτημα του Δήμου Αγίου Νικολάου να ενταχθεί στα προγράμματα ΣΔΙΤ το ΕΕΕΚ Αγ. Νικολάου.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Υποδομών σχετικά με το αίτημα του Δήμου Αγίου Νικολάου για την προμήθεια και εγκατάσταση δύο επιπλέον αιθουσών για να καλυφθούν οι ανάγκες του Β΄Λυκείου Αγίου Νικολάου.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Υποδομών μετά από αίτημα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αγίου Νικολάου σχετικά με την ανάγκη χρηματοδότησης για την αντικατάσταση στοιχείων αμιάντου στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Υγείας σχετικά με την επιτάχυνση της διαδικασίας πλήρωσης των θέσεων των γιατρών της μονάδας τεχνητού νεφρού και της μονάδας εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook