Μόλις δύο εβδομάδες απομένουν για την έναρξη του 8ου φεστιβάλ «Maydays» που διεξάγεται στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο πάρκο του Γεωργιάδη παρουσία πλήθους καλλιτεχνικών σχημάτων, πολιτιστικών δρώμενων και –φυσικά- των πολιτικών ομιλιών και συζητήσεων.

Και αν για τα δύο πρώτα υπάρχει ήδη η σχετική ανακοίνωση με τις συμμετοχές των συγκροτημάτων, ακόμα δεν έχουμε την αντίστοιχη για τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τις πολιτικές τοποθετήσεις αλλά και την επιμέρους θεματολογία.

Όπως μαθαίνουμε ωστόσο, εκ των καλεσμένων πολιτικών προσώπων που θα βρεθούν ανάμεσα στους ομιλητές του φεστιβάλ θα είναι πολιτικός που έχει ανεξαρτητοποιηθεί από το κόμμα του ενώ παράλληλα ασκεί με…ευγένεια κριτική στην τακτική που έχει ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων.

Το βέβαιο είναι πως το πρόσωπο αυτό είναι ιδιαίτερα αγαπητό στο Ηράκλειο αλλά και στους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης ενώ αν μη τι άλλο έχει παραμείνει σταθερός στην πολιτική του θέση σε σχέση με τα μνημόνια και την χρεοκοπία της χώρας…

Λ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook