Το έβλεπαν και δεν το πίστευαν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε νοσοκομείου του Ηρακλείου, όταν κατά τη διάρκεια της βάρδιας (αργά τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής-ξημερώματα Σαββάτου), δεκάδες μαθητές, ένας μετά τον άλλον, περνούσαν την είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος.  

Όπως μαθαίνουμε, το πέσιμο της αυλαίας για την πλειοψηφία των μαθητών είχε ως αποτέλεσμα το…ξέσπασμά τους, απόρροια της πίεσης και του άγχους για την επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις, με αποτέλεσμα την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ και την επικίνδυνη οδήγηση.

Τα παραπάνω προκάλεσαν σε δεκάδες μαθητές στομαχικές διαταραχές και μικροατυχήματα με αποτέλεσμα το προσωπικό του νοσοκομείου να…τρέχει και να μην φτάνει..

Σε κάθε περίπτωση, το αξιοσημείωτο στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι το απίστευτης έντασης ξέσπασμα των μαθητών που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι το σύστημα των εξετάσεων, όπως αυτό εφαρμόζεται όλα αυτά τα χρόνια, οδηγεί τους υποψήφιους σε μεγάλης έντασης άγχος και φυσικά στα ανάλογα ξεσπάσματα που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο ακόμα και την σωματικής τους ακεραιότητα.  

Λ.Σ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook