Εξιχνιάστηκε, σήμερα , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, η υπόθεση της κλοπής σε βάρος  δύο ηλικιωμένων γυναικών 66 και 78 ετών,  καθώς  και υπόθεση απόπειρας κλοπής σε βάρος 88χρονου Ηρακλειώτη. 

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της κλοπής. Επιπλέον, ο 22χρονος συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία των δύο γυναικών που είναι αδελφές, την 29.05.2015 το απόγευμα, άγνωστοι δράστες, εισήλθαν στην οικία τους και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και κοσμήματα αδιευκρίνιστης χρηματικής αξίας.

Από τη μεθοδική και εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο ένας εκ των δραστών είναι ο 22χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι την 10.05.2015 το βράδυ, ο 22χρονος μαζί με έταιρο άγνωστο δράστη, εισήλθαν σε οικία 88χρονου ημεδαπού με τη μέθοδο της απασχόλησης με σκοπό την κλοπή, έγιναν όμως αντιληπτοί και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στην οικία του 22χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook