Με δήλωση που έστειλε στα ΜΜΕ, ο Νίκος Τσαμπουράκης έκανε γνωστό ότι αποσύρει την πρόταση του για να συμπορευτεί με την ομάδα των «7».

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Τσαμπουράκη

Σε προηγούμενη δήλωση μου και μετά την ανοικτή πρόσκληση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, δήλωσα συμμετοχή στο νέο ξεκίνημα μαζί με άλλους επιχειρηματίες που με εμπιστεύτηκαν και με εξουσιοδότησαν να ενημερώσω τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πράγμα που έκανα.

Πράγματι συναντήθηκα με το συμβούλιο του Ερασιτέχνη και τους γνωστοποίησα την πρόθεση μας να συμμετάσχουμε στην υπάρχουσα ομάδα των 7 επιχειρηματιών, σαν ίσοι προς ίσους, χωρίς διοικητικά πόστα και καρέκλες.

Απευθύνθηκα στον Ερασιτέχνη ως θεσμικό όργανο από νομικής και φορολογικής πλευράς, και όχι στην κίνηση των επτά που πέρα από μια ομάδα ανθρώπων δεν έχει ακόμα καμία επίσημη υπόσταση.

Όμως και ο τελευταίος φίλαθλος του ΟΦΗ θα διαπίστωσε την προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου στην πρόταση μας, αφού:

1. Με κάθε τρόπο και με τα μέσα που διαθέτουν προσπάθησαν ορισμένοι είτε να αποσιωπήσουν την πρόταση μου, είτε να τη λοιδορήσουν, ακόμη δυστυχώς, εμμέσως πλην σαφώς, και η ίδια η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

2. Με αποκάλεσαν «Δούρειο Ίππο», είπαν όχι στην συνεργασία σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων, σε ραδιόφωνα και λοιπά μέσα έβαλαν συγκεκριμένους δημοσιογράφους (ευτυχώς ελάχιστους) να λοιδορούν και να προβληματίζονται για την πρόταση μου.

3. Ακόμη και στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου (;) του Ερασιτέχνη προσπάθησαν να μου «φορτώσουν» παλιές «αμαρτίες», λες και στην ομάδα των 7 δεν υπάρχουν μέλη παλαιότερων αποτυχημένων διοικήσεων. Εγώ προσωπικά που συμμετείχα στην περασμένη διοίκηση προσέφερα και πέρα από τις δυνατότητες μου και αυτό ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει.

4. Κυκλοφόρησαν υπογείως φήμες και διαδόσεις από τα λεγόμενα «φιλαράκια» όπως τα αποκάλεσε γνωστός ομιλήτης, που με έφερναν να εκπροσωπώ σκοτεινά συμφέροντα ξεχνώντας οι ίδιοι, τους… Άραβες αγοραστές και τις ανεξέλεγκτες πάλαι ποτέ Ακαδημίες του ΟΦΗ.

Μετά από τα παραπάνω.

Επειδή υπάρχει σε μένα και στους φίλους μου η πεποίθηση ότι τα «φιλαράκια» (ενδεχόμενα και χωρίς την έγκριση των επτά), απορρίπτουν κάθε πρόταση που δεν είναι της αρεσκείας τους.

Επειδή προτείνουν από μόνοι τους πρόσωπα που είναι απόλυτα του ελέγχου και της αρεσκείας τους και αμφισβητούν τη δική μου και των συνεργατών μου καλοπροαίρετη πρόταση.

Επειδή ο μόνο αρμόδιος να συζητά αυτά τα θέματα θα έπρεπε να είναι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και όχι οι γνωστοί «μεσάζοντες».

Αποφασίσαμε να ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ την πρόταση μας για ένα ενωμένο και δυνατό ΟΦΗ, μια πρόταση που θα χαρακτηριζόταν με ισότιμη συμμετοχή και μεγάλη οικονομική βοήθεια. Κρίναμε ότι αυτή η ανάκληση της πρόταση μας, τους βοηθά όλους. Και τους επτά ή τους πέντε ή τον ένα, για να μείνει ο ΟΦΗ δυνατός και να επιτύχει τους στόχους του.

Θα είμαστε αρωγοί της οποιασδήποτε καλοπροαίρετης προσπάθεια για τον ΟΦΗ. Με θετική ματιά τόσο στους επτά, ή σε όποιους συγκροτήσουν τη νέα προσπάθεια, αρκεί ικανά, καθαρά και κυρίως έντιμα να υπηρετούν τον ΟΦΗ. Όχι όμως με θετική ματιά στα «φιλαράκια» που τώρα κρύβονται και αναμένουν την κατάλληλη για αυτούς στιγμή να εμφανιστούν.

Υ.Γ. Εγώ είμαι ΜΟΝΟ ΟΦΗ και όσοι προσπαθούν για το καλό του, είμαι ηθικά και όσο μπορώ υλικά, συμπαραστάτης τους. Είτε μέσα, είτε και έξω από την οποιαδήποτε κίνηση ή διοίκηση…
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook