Η είδηση ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν από την συμμετοχή του στην διαδικασία των πλέϊ οφ έχει επιφέρει αλλαγή κλίματος στις τάξεις του κρητικού συλλόγου. 
Οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά στις 7 το απόγευμα την Τετάρτη αυξάνοντας τον ρυθμό σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες καθώς ο ΟΦΗ πρέπει να είναι πλέον σε ετοιμότητα καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανακοινωθεί η ημερομηνία όπου θα ξεκινήσουν τα πλέϊ οφ. 
Στην προπόνηση το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς που μάλιστα έτρεξε μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας συμμετέχοντας σε ένα μέρος της προπόνησης. 
Και η ψυχολογία του Μαχλά είναι στα ύψη μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά στον ΟΦΗ περιμένουν και τις επίσημες ανακοινώσεις επί του θέματος τονίζοντας παράλληλα ότι υπάρχει και η περίπτωση να μην διεξαχθούν τα πλεϊ οφ λόγω πολλών προβλημάτων που υπάρχουν και ο ΟΦΗ ως τρίτος της βαθμολογίας στην τελική κατάταξη να πάρει το τρίτο εισιτήριο της ανόδου για την Σούπερ Λίγκα. 
Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα των πληρωμών οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ενημερώθηκαν ότι τελικά την Πέμπτη το πρωί αναμένεται να μοιραστούν ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ ως έναντι των οφειλών που έχει η διοίκηση προς το πρόσωπο τους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook