Την Κυριακή 14 Ιουνίου, στο Καμπάνι, θα διεξαχθεί το καλοκαιρινό τουρνουά του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Πινγκ-Πονγκ) του Αθλητικού Ομίλου Ακρωτηρίου.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και το 3ο Τουρνουά-OPEN για τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των κατηγοριών, από όλη την Κρήτη.

Η επίσημη ενημέρωση του Α.Ο. Ακρωτηρίου:

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ και ιδιαίτερα το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Πινγκ – Πονγκ), σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 14/06/15 πρόκειται να διεξαχθεί το καλοκαιρινό τουρνουά του τμήματος με συμμετοχή των αθλητών-αθλητριών της ακαδημίας. Παράλληλα  θα διεξαχθεί και το 3ο Τουρνουά – OPEN για αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών από όλη την Κρήτη, αλλά και για οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει και να διασκεδάσει παίζοντας μαζί μας. Το τουρνουά θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Ακρωτηρίου (Καμπάνι – Γήπεδο Μπάσκετ).  Μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσει απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της ακαδημίας, απονομή αναμνηστικών συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και απονομή Μεταλλίων στους νικητές όλων των κατηγοριών. Όσο αφορά στο 3ο Τουρνουά OPEN, θα δημιουργηθούν τέσσερις κατηγορίες, δύο για παιδιά Δημοτικού, μία ανεξάρτητη και μία αγωνιστική. Ώρα έναρξης για τις κατηγορίες του Δημοτικού είναι η 11:00 και για τις άλλες δύο η 13:00. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 12-06-15. Επίσης δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές και από τη Γραμματεία του Τουρνουά την ημέρα διεξαγωγής και εώς 10:00.

Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής: Κος Νίκος Χαριτάκης                                                                                                                                                      τηλ. 6943482583

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook