Τη Χανιώτισσα αθλήτρια, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, τίμησε σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, ο Δήμος Χανίων για την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης και Ελλάδος 2015 στην υδατοσφαίριση. 

Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μανώλης Αδοντάκης, απένειμε στην αθλήτρια την τιμητική πλακέτα του Δήμου Χανίων, συγχαίροντας την παράλληλα για τις ξεχωριστές της διακρίσεις.
“Ο Δήμος Χανίων ως ελάχιστο φόρο τιμής προχώρησε σε αυτή τη βράβευση για να ευχαριστήσει τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη ουσιαστικά, όχι μόνο για τις επιτυχίες της στον σωματειακό αθλητισμό, αλλά και για τη μεγάλη προσφορά της με την Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αδοντάκης κατά τη διάρκεια της βράβευσης, συμπληρώνοντας ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια και οι επιδόσεις της δίνουν κίνητρο στα παιδιά της τοπικής κοινωνίας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

“Είμαστε υπερήφανοι, που μία Χανιώτισσα έχει φτάσει τόσο ψηλά με κορυφαίες διακρίσεις. Ως Δήμος Χανίων της ευχόμαστε κάθε επιτυχία, να εκπληρώσει κάθε στόχο τόσο επαγγελματικό όσο και προσωπικό, μακριά από τραυματισμούς”, κατέληξε στην τοποθέτηση του ο κ. Αδοντάκης.
Η αθλήτρια ευχαρίστησε από την πλευρά της για τη μεγάλη τιμή της βράβευσης από τον Δήμο Χανίων, εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά και την ηθική της ικανοποίηση για το γεγονός ότι η διάκριση της έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες. 

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι των Χανίων

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook