Ο Αλέξης Περογαμβράκης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους ο ΟΦΗ χρειάζεται να «πατήσει» την επόμενη σαιζόν ωστόσο όλη αυτή η διαδικασία που απαιτείται για την δημιουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενδέχεται να μην τον έχει παρόντα στη νέα προσπάθεια.

Άλλωστε από την στιγμή που δεν έχει κλείσει ακόμα το διοικητικό κομμάτι και κατά συνέπεια η επιλογή του προπονητή, δεν έχει γίνει καμία κουβέντα με κανέναν.

Ωστόσο, ο «Πέρο» δεν θα μείνει χωρίς ομάδα αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της «Νέας Κρήτης», ο Τζενάρο Γκατούζο επικοινώνησε μαζί του εκδηλώνοντας του την επιθυμία του να συνεργαστούν ξανά τη νέα χρονιά.

Ο Ιταλός, προς το παρόν, παραμένει χωρίς ομάδα ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επικοινώνησε με τον Κρητικό επιθετικό εκδηλώνοντας του τηνε πιθυμία να συνεργαστούν και παράλληλα να περιμένει το κάλεσμα του.

Είναι δεδομένο πως μπαίνοντας στον Ιούνιο, ο Περογαμβράκης που έχει ήδη αρκετές προτάσεις θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εκτός και αν οι διαδικασίες στον ΟΦΗ επιταχυνθούν και γίνει η… έκπληξη με τον «Πέρο» να παραμένει στο Ηράκλειο και να είναι ένας εκ των ηγετών της νέας προσπάθειας του συλλόγου.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook