Δύο αποκλειστικες νοσοκομες “πιαστηκαν” στα χερια, με…. διαιτητες ασθενεις, γιατρους και το νοσηλευτικο προσωπικο του νοσοκομειου, που προσπαθουσαν να ηρεμησουν τα πνευματα.

Οι κωμικοτραγικες εικονες διαδραματιστηκαν νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, σε δωματιο ασθενη της ορθοπεδικης κλινικης του Βενιζελειου.

Πληροφοριες του flashnews θελουν τις 2 πρωταγωνιστριες του θερμου αυτου επεισοδιου να ειχαν απο το παρελθον επαγγελματικες διαφορες. 

Σημερα η αλλοδαπη αποκλειστικη νοσοκομα αποφασισε να φερει στο νοσοκομειο και… ενισχυσεις. Ετσι, λοιπον, πηγε στον χωρο εργασιας της, με τον συζυγο της, ο οποιος ζητησε εξηγησεις απο μια Ελληνιδα αποκλειστικη νοσοκομα για τις λογομαχιες που εχουν γινει στο παρελθον μεταξυ των δυο γυναικων.

Ο καυγας αναψε και αυτη την ωρα μεταβαινουν αντρες της τοπικης ΕΛΑΣ, οι οποιοι κληθηκαν απο τους ασθενεις του νοσοκομειου.

Δεν ειναι η πρωτη φορα, που διαδραματιζονται τετοιες εικονες στο νοσοκομειο, μεταξυ Ελληνιδων αποκλειστικων νοσοκομων και αλλοδαπων γυναικων, που αναλαμβανουν παρανομα καθηκοντα αποκλειστικης νοσοκομας.

Μαλιστα, εχουν γινει αρκετες καταγγελιες απο τον συλλογο αποκλειστικων νοσοκομων του Βενιζελειου στην Διοικηση του Νοσοκομειου, χωρις ωστοσο να εχει μεχρι και σημερα ξεκαθαριστει το τοπιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook