Μετά την διορία του Ερασιτέχνη προς τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, ήρθε η σειρά των «7» να βάλουν… deadline στον Ερασιτέχνη ότι αν δεν δώσει το χρίσμα μέχρι τις 14 Ιουνίου τότε αποσύρουν την πρόταση τους!

Στην συνάντηση στην οποία αναφερθήκαμε νωρίτερα, η ομάδα των Κρητικών επιχειρηματιών έδωσε τελεσίγραφο στον, παρόντα, Γιάννη Δανδάλη ότι η πρόταση τους έχει ισχύ μέχρι τις 14 Ιουνίου! Εάν μέχρι το βράδυ εκείνης της ημέρας ο Ερασιτέχνης δεν απαντήσει θετικά, τότε η πρόταση τους δεν έχει πλέον ισχύ! Και βέβαια εδώ δημιουργείται το εξής ερώτημα: Γιατί αφενός η ομάδα των «7» δεν ήθελε να περιμένει μέχρι τις 16 του μήνα, από την στιγμή που άλλαξε η ημερομηνία και αφετέρου γιατί βάζουν deadline αφού είχαν δηλώσει ότι δεν θα είχαν πρόβλημα με την παρουσία άλλης πρότασης που θα ερχόταν και θα είχε ως γνώμονα το καλό του ΟΦΗ.

Σε συνέχεια του σημερινού αιτήματος των «7», οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας πρόκειται να δημοσιοποιήσουν την πρόταση τους καταθέτοντας την επίσημα στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Παιδιά βάλτε την ίδια φωτογραφία με αυτήν που σας έστειλα νωρίτερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook