“Καμπανάκια” κρούει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Βενιζελειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, έπειτα από τα τελευταία περιστατικά επιθέσεων που έχουν δεχτεί εντος του νοσηλευτικού ιδρύματος ένας γιατρός και μια αποκλειστική νοσοκόμα του νοσοκομείου.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου μιλώντας στο flashnews το προσωπικό της ασφάλειας του νοσοκομείου έχει αποδυναμωθεί, με αποτέλεσμα οι λιγοστοί άντρες της ασφάλειας να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν άμεσα σε περιστατικά, όπως αυτά που διαδραματίστηκαν πρόσφατα στο νοσοκομείο.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες έχουν μετακινηθεί 2 άτομα από την ασφάλεια στα γραφεία της 7η Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και είναι άγνωστο αν θα αντικατασταθούν.

Όπως τονίζουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Βενιζελειου Νοσοκομείου, το τελευταίο χρονικό διάστημα, που το νοσοκομείο υπολειτουργεί έχουν σημειωθεί αρκετά φραστικά επεισόδια, είτε απο αγανακτισμένους συνόδους ασθενών, είτε από τους ίδιους τους ασθενείς, οι όποιοι δεν μπορούν να  εξυπηρετηθούν από τους λιγοστούς γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου. Η κατάσταση τείνει να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις, εαν συνεχίσει να επικρατούν οι σημερινές συνθήκες στο νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook