Επέστρεψε από την Αθήνα η 6μελής αποστολή του Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ,όπου διεξάχθηκε το  3ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KIM & LIU “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» , κατακτώντας 1 χρυσό μετάλλιο με τον Παλιουργιώτη Γιώργο στην κατηγορία (-45κ. Εγχρ.ζωνών 2005) και ένα ασημένιο με την Κατσούλη Μαρία στην κατηγορία  (-27κ. εγχρ,ζωνών 2005).

Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 5-6-7 Ιουνίου στο ολυμπιακό γήπεδο της Πάλης, με την συμμετοχή 1300 αθλητών,τους οποίους διοργάνωσε η ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.) υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (E.T.U.), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) , και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.).

Ο προπονητής του συλλόγου Κανταρας Νίκος δήλωσε:

Συμμετείχαμε σε μια πάρα πολύ μεγάλη, όμορφη και δύσκολη διοργάνωση με υψηλό και μεγάλο ανταγωνισμό με 6 αθλητές, και καταφέραμε να πετύχουμε 2 σημαντικές διακρίσεις με τον Παλιουργιώτη Γιώργο (χρυσο μετάλλιο) και την Κατσούλη Μαρία (ασημένιο μετάλλιο).

Πολύ καλή και η αγωνιστική παρουσία των υπόλοιπων αθλητών (Μπουρδαντωνάκης Γεωργίας, Αντωνίου Ελένης, Τσεμεντζή Παντελή και Παναγιωτίδη Ανδρόνικου), χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν μια διάκριση,αλλά να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό.

Όλοι οι αθλητές μας αγωνίστηκαν την πρώτη μέρα της διοργάνωσης στις κατηγορίες 2004-2005, όπου αγωνιζόντουσαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ολυμπιακών αγώνων, δηλαδή με ηλεκτρονικούς θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες.

Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας τόσο για την άψογη συμπεριφορά τους όσο και για την προσπάθεια τους. οι εμπειρίες που αποκόμισαν είναι πολύτιμες για την συνέχεια και μόνο κερδισμένοι βγήκαν από αυτή την διαδικασία.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, σε όλους τους αθλητές και προπονητές, και στους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών.


 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook