Μπορεί να είναι εκατομμυριούχοι αλλά δεν λένε ποτέ «όχι» σε περισσότερα χρήματα ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν πρωταγωνιστές σε μερικές από τις πιο αστείες ιαπωνικές διαφημίσεις!

Ο λόγος για τους πρωτοκλασάτους του Χόλιγουντ οι οποίοι αν και δεν έχουν εμφανιστεί σχεδόν ποτέ σε αμερικανικές διαφημίσεις, στην Ιαπωνία δεν σταματούν να προμοτάρουν προϊόντα.

Sean Connery

Μπορεί στις ΗΠΑ να διαφήμιζε Louis Vuittοn αλλά στην Ιαπωνία, ο διάσημος ηθοποιός ήταν το πρόσωπο  του Biogurt, ενός φρουτένιου γιαουρτιού!

 

Nicolas Cage

Και όμως στην Ιαπωνία, ο Nicolas Cage διαφημίζει το Pachinko! Πρόκειται για μια κονσόλα παιχνιδιού που κατασκευάζεται από την εταιρεία Sankyo. Και πως προωθεί την κονσόλα ο Nicolas; Μα φυσικά… χορεύοντας με εξωγήινους!

John Travolta

Κάνοντας γυμναστική ανάμεσα σε αισθησιακές γυναίκες και φορώντας ένα λευκό κολλητό μπλουζάκι και κορδέλα στο κεφάλι, ο John διαφήμισε το Tokyo Drink!




Ben Stiller

Ένα ιαπωνικό αναψυκτικό διαφημίζει και ο Ben Stiller ανάμεσα σε σέξι μαζορέτες σε ένα γήπεδο




Sylvester Stallone

Φαίνεται πως οι υποκριτικές  ικανότητες του Rocky γοήτευσαν τους Ιάπωνες που του ζήτησαν να πρωταγωνιστήσει σε μια διαφήμιση υπερπαραγωγή για… χοιρινό!

Arnold Schwarzenegger

Όσο και να θέλει κανείς δεν μπορεί να μην γελάσει βλέποντας την ιαπωνική διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Schwarzenegger στις αρχές του 90’ για ένα δυναμωτικό ποτό!

Madonna

Πως μπορεί να νικήσει κανείς ένα δράκο; Αν είσαι η βασίλισσα της ποπ και κρατάς ένα σπαθί στο χέρι μπορείς να σκοτώσεις το τέρας απλά με ένα… ποτό! Από τους Ιάπωνες δεν «γλύτωσε» ούτε η Madonna…




Britney Spears

Η Britney χορεύει ασταμάτητα για 30 δευτερόλεπτα διαφημίζοντας ιαπωνικό τσάι!


protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook