Μετά την ομάδα των «7», στον Ερασιτέχνη έφτασε ακόμα μια πρόταση από το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Μιχάλη Λελεδάκη.

Η πρόταση κατατέθηκε, έγγραφως, στο σωματείο ενώ συναντήθηκε σήμερα με τον Γιάννη Δανδάλη όπου του παρουσίασε το πλάνο του.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του τόνισε ότι θα την συζητήσει με το Δ.Σ. του σωματείου ενώ ο ίδιος προτίθεται να δώσει το παρόν στην Γ.Σ. της ερχόμενης Δευτέρας.

Δανδάλης: “Θα αξιολογήσουμε όλες τις προτάσεις”

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με επίσημη δήλωση του, που συνδυάζεται από ανάλογη ανακοίνωση, αναφέρεται στην πρόταση Λελεδάκη.

Σε δήλωση του για την πρόταση Λελεδάκη, ο Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε ότι «πράγματι ο κ. Μιχάλης Λελεδάκης επικοινώνησε μαζί μου και μου ανέφερε το ενδιαφέρον του για τον ΟΦΗ. Του ζήτησα να κατεθέσει εγγράφως την πρόταση του, προκειμένου να αξιολογηθεί απο το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Οπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, η πόρτα του ΟΦΗ είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο. Σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ, θα αξιολογήσουμε τις προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας και θα αποφασίσουμε με γνώμονα το συμφέρον του σωματείου».

Και η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λελεδάκης κατέθεσε σήμερα Τρίτη (9/6) το μεσημέρι πρόταση ενδιαφέρντος για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ. Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του επιχειρηματία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, ο οποίος και του ζήτησε να καταθέσει εγγράφως την πρόταση του στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπως και έγινε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook