Πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις αποφασισμένους κακοποιούς βρέθηκε ένας 42χρονος οικογενειάρχης μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Νεάπολης του Βόλου και λίγο έλειψε να το πληρώσει με την ζωή του. Οι εισβολείς τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στην κοιλιά και διέφυγαν με το αυτοκίνητό του.

Η ένοπλη ληστεία έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του θύματος που έτρεξε να δει τι συνέβαινε και ενώ σε ένα από τα δωμάτια κοιμόταν ανυποψίαστη η κορούλα του ζεύγους.

Οι εισβολείς είχαν τρυπώσει στον πρώτο όροφο της διώροφης μονοκατοικίας από ένα ανοιχτό παράθυρο και άρχισαν να ερευνούν, όταν ο ιδιοκτήτης ξύπνησε από τους θορύβους.

Τότε, του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο πίσω μέρος του θώρακα και την κοιλιά. Αμέσως μετά, άρπαξαν ό,τι μπορούσαν και έφυγαν με το αυτοκίνητο του θύματος, παίρνοντας μαζί τους έναν τέταρτο συνεργό τους που φύλαγε τσίλιες έξω από το σπίτι.

Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στις Ράχες Στυλίδας, ένα ζευγάρι που κοιμόταν ανυποψίαστο στο σπίτι του ξύπνησε από τα τσιμπήματα των κουνουπιών και διαπίστωσε ότι η σήτα στο παράθυρο ήταν σκισμένη! Από αυτήν είχαν τρυπώσει στο σπίτι άγνωστοι, οι οποίοι είχαν αναστατώσει το χώρο ανοίγοντας συρτάρια και ντουλάπια και πετώντας κάτω τα ρούχα.

Από το σπίτι έλειπαν χρήματα, κοσμήματα, κινητά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, με το οποίο είχαν διαφύγει οι κακοποιοί.

 Στην Τερψιθέα Τριφυλίας διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι μιας οικογένειας την ώρα που όλα τα μέλη της κοιμόντουσαν. Οι δράστες άρπαξαν 1.700 ευρώ και διάφορα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook