Είχε τα νεύρα του ο οδηγός μιας υδροφόρας στη Ζάκυνθο και ξέσπασε ανοίγοντας πυρ εναντίον μιας κολώνας της ΔΕΗ. Αμέσως μετά, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε αλλά λίγες ώρες αργότερα έπεσε στα χέρια των αστυνομικών που τον αναζητούσαν και στην κατοχή βρέθηκαν σφαίρες και ναρκωτικά.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη στο δημοτικό διαμέρισμα Λιθακιάς Ζακύνθου, όπου ο… πιστολέρο σταμάτησε την υδροφόρα για να συνομιλήσει με το λογιστή του γραφείου του τοπικού Συνδέσμου Ύδρευσης. Καθώς μιλούσαν, όμως, έβγαλε ένα πιστόλι των 9 mm και πυροβόλησε πέντε φορές κατά του στύλου της ΔΕΗ, χωρίς να γίνει γνωστό αν τον πέτυχε.

Ο οδηγός τράπηκε σε φυγή με κατεύθυνση προς το Κερί Ζακύνθου, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν. Στο σπίτι του που ερευνήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6,6 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, 25 φυσίγγια και 21 κάλυκες των 9 mm, καθώς και ένα φυσίγγιο «μάγκνουμ» 357 mm. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook