Πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ με επιτυχία, η δεύτερη θεατρική παράσταση «Όλα καλά» από τη θεατρική ομάδα γονέων της Μονάδας Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Αμφιλόχιου και του Αντιδημάρχου κ. Μ.Μουντάκη στο Δημαρχείο Κισάμου. Η βραδιά έκλεισε με μουσικοχορευτική εκδήλωση την οποία στήριξε ο Δήμος Κισάμου.

Σήμερα, συνεχίζονται οι δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με ενημέρωση και αφισοκόλληση στο Δήμο Αποκόρωνα. Το απόγευμα στις 17:00 θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη θεατρική παράσταση «Όλα καλά» και οι κρατούμενοι στη Δικαστική Φυλακή Χανίων μετά από την επιτυχημένη παράσταση στην Αγροτική Φυλακή Αγυιάς.

Παράλληλα αυτή την ώρα πραγματοποιείται και ενημέρωση στους κρατούμενους της Δικαστικής Φυλακής Νεάπολης, σηματοδοτώντας την έναρξη των δράσεων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και στο Νομό Λασιθίου όπου για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται :

• Παρασκευή 24/06, ενημερωτικό περίπτερο στη λίμνη του Αγ. Νικολάου καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας

• Σάββατο 25/06, ενημέρωση στην πόλη της Σητείας και συναυλία με τον Γιάννη Σαββιδάκη και τους Kay & Schooldrivers στην κεντρική πλατεία στις 21:00.

• Κυριακή 26/06,
ενημέρωση στην πόλη της Ιεράπετρας και συναυλία με το Συγκρότημα 1550 στην παραλιακή πλατεία πίσω από το Δημαρχείο στις 21:00.

Στο Ηράκλειο αύριο Παρασκευή 24/6 και ώρα 11:30 στην Πλατεία Ελευθερίας (αντί Πλατεία Λιονταριών – όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά) ξεκινούν και οι δράσεις του Ηρακλείου με την ποδηλατοβόλτα στο κέντρο της πόλης από μέλη και προσωπικό με παράλληλη διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού με το μήνυμα «Δεν είσαι μόνος…». Το Ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατεία έχει αναλάβει η Εθελοντική Ομάδα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Το κλείσιμο της ημέρας θα γίνει στις 20:00 με θεατρικό δρώμενο των μελών στην Πλατεία Ελευθερίας.