Για σχεδόν τρεις ώρες συζήτησαν η ομάδα των Κρητικών επιχειρηματιών με τους εκπροσώπους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και διαφαίνεται μια κοινή γραμμή εν όψει της Γ.Σ.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, παρόντες ήταν οι 6 από τους 10 επιχειρηματίες (απουσίαζαν για επαγγελματικούς λόγους οι κ.κ. Παπακαλιάτης, Ζηδιανάκης, Πολεμαρχάκης, Καράτζης – ωστόσο τον τελευταίο τον εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής της Καράτζης ΑΕ Κωνσταντίνος Αρχοντάκης) ενώ από τον Ερασιτέχνη έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος του σωματείου Γιάννης Δανδάλης και οι Παναγιώτης Αντωνακάκης, Παναγιώτης Σπυριδάκης. Για πρώτη φορά έδωσαν το παρόν τα τελευταία μέλη της ομάδας, Γιάννης Φασουλάς, Γιάννης Βαβούλας.

Επί δύο ώρες συζητήθηκαν μια σειρά από ζητήματα ενώ επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Gentikoule που έλεγε για την «χρυσή τομή» που βρέθηκε αναφορικά με την διορία της 14ης Ιουνίου. Η ομάδα των Κρητικών επιχειρηματιών συζήτησε με τα στελέχη του Ερασιτέχνη το business plan.

Παράλληλα, συζητήθηκαν οι διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης και όπως έγινε γνωστό, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα αποφασίσει που θα αναθέσει την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook