Τελευταία ενημέωση 00:10

Τον τρόμο σκόρπισαν τρεις ένοπλοι, δυο Έλληνες και ένας υπήκοος Αλβανίας, που εισέβαλαν απόψε, περίπου στις 21.45, σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο.

Οι τρεις δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλα και κρατώντας καλάσνικοφ μπήκαν στο ξενοδοχείο και κατευθύνθηκαν προς το κοσμηματοπωλείο προκειμένου να το ληστέψουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι για εκφοβισμό πυροβόλησαν στον αέρα τρομοκρατώντας όσους βρίσκονταν στο χώρο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν πάρει αρχικά και ένα άτομο όμηρο.

Αμέσως στην περιοχή έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες περικύκλωσαν τον χώρο και απομάκρυναν τους τουρίστες. 

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των αστυνομικών και των κουκουλοφόρων οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν. Ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν και οι τρεις ληστές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και συνοδεία ειδικών δυνάμεων, ενώ δεν τραυματίστηκε αστυνομικός.

Η επέμβαση των αστυνομικών ήταν αστραπιαία. Οι δυνάμεις σε άμεσο χρόνο έφτασαν στο σημείο και περικύκλωσαν την περιοχή, με αποτέλεσμα να μην αφήσουν περιθώρια διαφυγής στους τρεις ληστές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τις κινήσεις των δραστών και περίμεναν το “χτύπημα” των δραστών στην περιοχή. Πρόκειται εξάλλου, για παλιούς “γνώριμους” των αστυνομικών αρχών.

Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενα πιστόλι, δυο καλάσνικοφ των δραστών, τα κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη ληστεία. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook