Το Πάρκο τροχαίων δυστυχημάτων Χρήστου Πολεντα , επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του  Παγκοσμίου συμβούλιου Εκκλησιών  και τους υποδέχτηκε στο Πάρκο ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου   Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών  θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων  «Στηρίζω  Ο Άγιος Χριστόφορος», κ.Σταύρος  Πολεντας , συνοδευόμενος από τον πατήρ Νικόλαο  ο όποιος είναι και ο Ιερέας του Ιερού Ναού  Άγιος Χριστόφορος  που είναι οικοδομημένη εντός του  Πάρκου, και το μέλος του συλλόγου Ευτύχιος Αντωνίου  Κουκουτσάκη , που έδρασε ως διερμηνέας .  

Ξεναγηθήκαν σε όλα τα μνημεία του Πάρκου  τα οποία φέρουν συμβολισμό υψίστης σημασίας  καθώς αποτελούν δωρεές από παγκόσμιους επίσημους φορείς όπως  ο ΟΗΕ και  από εκλεκτά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής.

Ιδιαίτερη συγκίνηση τους προκάλεσε  το ιερό δέντρο της Ελιάς  ,σύμβολο Ειρήνης από αρχαιοτάτων χρόνων το οποίο έχει φυτέψει ο Σεβασμιότατος Πατριάρχης  Βαρθολομαίος.

Κάτά την επίσκεψη εντός του Ναού  τους προκάλεσε ενδιαφέρον η ιδιαίτερη κατασκευή του Ναού που σε συνδιασμό με τις εξαιρετικές Αγιογραφίες  που προκαλούν κατάνυξη και δέος  στους  πιστούς. 

Ο κ. Πολεντας  τους πρότρεψε   να μεταφέρουν στους τόπους τους το μήνυμα  για την  ενεργοποίηση  δράσης μέσω υποστήριξης  στις οικογένειες των θυμάτων  τροχαίων ατυχημάτων σε όλο τον πλανήτη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook