Ο Αχιλλέας Μπέος επικαλούμενος μια αδιαθεσία μετά την έξοδο του από την Ευελπίδων ζήτησε να διακομισθεί σε νοσοκομείο μέχρι την Δευτέρα όπου θα απολογηθεί όμως το αίτημα του δεν έγινε δεκτό. 
Αντί του νοσοκομείου ο Αχιλλέας Μπέος παρέα με τον μεγαλομέτοχο της Ηλιούπολης Γιώργο Τσακογιάννη επέστρεψαν στη ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνουν μέχρι και την Δευτέρα που έχει προγραμματιστεί να απολογηθούν στον ανακριτή. 
Την προθεσμία μέχρι την Δευτέρα την επιδίωξε και ο ίδιος ο ανακριτής, καθώς λόγω της ογκωδέστατης δικογραφίας, χρειάζεται χρόνο, προκειμένου να τη μελετήσει.
Ωστόσο, θεωρείται παραπάνω από βέβαιο πως οι δικηγόροι των Μπέου – Τσακογιάννη, αλλά και των υπόλοιπων συλληφθέντων, θα προσπαθήσουν την Δευτέρα να πάρουν νέα προθεσμία, καθώς είναι πολύ μεγάλη η δικογραφία και δεν θα είναι και οι ίδιοι σε θέση να προετοιμάσουν την υπερασπιστική γραμμή των πελατών τους, μέχρι τις 27 του μηνός.
Πάντως, μέχρι τότε τόσο οι κ. Μπέος και Τσακογιάννης όσο και οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα παραμείνουν κρατούμενοι στη ΓΑΔΑ και μετά την απολογία τους κάποιοι θα αφεθούν ελεύθεροι και κάποιοι άλλοι που θα υπάρξουν εναντίον τους ενοχοποιητικά στοιχεία θα προφυλακιστούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook