Ενδεικτική της ποιότητας της κοινωνίας των Χανίων η χθεσινή απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση που δόθηκε με σκοπό την ενίσχυση των Συσσιτίων της Σπλάντζιας.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Δίκτυο Fm 91,5», τον Δήμο Χανίων και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΗΧ) που διοργάνωσαν τη συναυλία αλλά κυρίως στους Χανιώτες που ανταποκρίθηκαν στην εκδήλωση και χάρη σε αυτούς συγκεντρώθηκε ένα σημαντικά υψηλό ποσό για τον Σύλλογο «Φιλόπτωχα Συσσίτια Σπλάντζιας».

Η συμπαράσταση των Χανιωτών σε συνανθρώπους τους που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση δείχνει ότι διατηρούμε ακόμη ως κοινωνία ένα υψηλό αξιακό σύστημα για το οποίο η αλληλεγγύη και η προσφορά αποτελούν υψηλές αξίες.

Ο Σύλλογος «Φιλόπτωχα Συσσίτια Σπλάντζιας» διακρίνεται για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο του και δίνει τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να αναδείξουν την υψηλή διάθεση προσφοράς που διαθέτουν.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, και πάλι σε όλους όσους σε καιρούς χαλεπούς μπορούν και συμπαραστέκονται, συνεισφέρουν και προσφέρουν σε δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο.