“Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της Σουηδικής ταινίας “Tsatsiki, Dad and the Olive War” που γυρίστηκε στα Σφακιά και στο Λουτρό Σφακίων. 

Στα γυρίσματα συμμετείχαν πάνω από 450 κομπάρσοι από το Νομό Χανίων .

Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στην Στοκχόλμη στις 11 Δεκεμβρίου 2015, ενώ θα παίζει σε 120 κινηματογράφους στην Σουηδία με αποκλειστικές εικόνες από τον Ν. Χανίων και ειδικότερα από τα Σφακιά και το Λουτρό , συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην διαφήμιση και προβολή του Νομού μας στην Σουηδία και όχι μόνο .

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Περιφέρεια Κρήτης, το ΕΒΕΧ , τον Δ. Σφακίων , τους κατοίκους της Χώρας Σφακίων και του Λουτρού για την συμβολή τους στα γυρίσματα της ταινίας, όλα τα μέλη της που πρόσφεραν φιλοξενία για την διαμονή των συντελεστών της,  καθώς και τις Εταιρίες Παραγωγής, τόσο της Σουηδίας Jarowskij Films και την παραγωγό Susann Billberg , όσο και την Green Olive Films / Αργοναύτες Οπτικοακουστικές  Παραγωγές Α.Ε και τον παραγωγό Σίμο Μαγγανή , για την άψογη συνεργασία μαζί τους.

Θεωρούμε ότι η δημιουργία ταινιών στον τόπο μας , είναι η καλύτερη διαφήμιση και προώθηση όλων των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων”, καταλήγει ανακοίνωση της Ένωσης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook