Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ανακοινώνει ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο (www.yen.gr) η προκήρυξη ΥΠΟΥΝΤ / ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ / Δ.ΕΚ.Ν. Β΄  για την εισαγωγή σπουδαστών-στριών στις Α.Ε.Ν. ακαδημαϊκού έτους 2015-2016, με την διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων ή/και  απολυτηρίου τίτλου Λυκείου – ΤΕΕ, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών στις Α.Ε.Ν., όπως παρακάτω :

Πρώτης Γενικής Κατηγορίας: περιλαμβάνει υποψηφίους/ες συμμετέχοντες στις πανελλήνιες εξετάσεις με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών σε οποιαδήποτε Α.Ε.Ν. είτε αυτοπροσώπως είτε με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο μέχρι και 09 / 07 / 2015, ημέρα Πέμπτη.

Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας: περιλαμβάνει υποψηφίους/ες αποφοίτους Λυκείων και ΤΕΕ, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών σε οποιαδήποτε Α.Ε.Ν. είτε αυτοπροσώπως είτε με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο μέχρι και 13 / 08 / 2015, ημέρα Πέμπτη.

Ο αριθμός των εισακτέων, η προέλευση των υποψηφίων, η κατανομή των θέσεων ανά τύπο και τομείς των Λυκείων και των ΤΕΕ καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίων συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών κατηγοριών καθορίζονται αναλυτικά στην προκήρυξη.  

Η Υγειονομική Επιτροπή (Υ.Ε.Α.Ν.Ε.Θ.) Ηρακλείου συνεδριάζει κάθε Τετάρτη.

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να προσέρχονται στο Κ.Λ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ / Τμήμα Ναυτολογίας από την Τετάρτη 17/06/2015 και κάθε Τετάρτη, ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ: 2813-406930 , προσκομίζοντας απαραίτητα μία ακτινογραφία θώρακος από κρατικό νοσοκομείο με επικολλημένη την φωτογραφία τους και την αντίστοιχη γνωμάτευση,  Α.Δ.Τ., μία επιπλέον φωτογραφία και Διπλότυπο Δημοσίου Ταμείου 41,17 € (Κ.Α.Ε. 3741).
Καταληκτική ημερομηνία για τους υποψηφίους/ες της πρώτης γενικής κατηγορίας για την παραπομπή τους στην ΥΕΑΝΕΘ Ηρακλείου είναι η Τετάρτη 08/07/2015 και της δεύτερης γενικής κατηγορίας είναι η Τετάρτη 12 / 08 / 2015.

Για τυχόν διευκρινήσεις ή περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να προσέρχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τμήμα Ναυτολογίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου (τηλ: 2813406930) ,να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΥΠΟΥΝΤ (http://yen.gr.), ή να καλούν τις Α.Ε.Ν. (ΤΗΛ. Α.Ε.Ν. ΧΑΝΙΩΝ: 28210-89356).-

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook