Χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού και ιδιωτών και παρά τις αντιξοότητες λόγω υποχρηματοδότησης, επιτυγχάνεται η εύρυθμη λειτουργία του Αεροδρόμιο Χανίων, σύμφωνα με τον Αερολιμενάρχη Χανίων κ. Σταύρος Καστρινάκης.

Ο Αερολιμενάρχης ένιωσε την ανάγκη να προβεί σε ευχαριστήρια δήλωση, απευθυνόμενος σε εργαζομένους και φορείς που σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία, το Αεροδρόμιο “Ι.Δασκαλογιάννης” ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αυξημένης κίνησης λόγω της τουριστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά τις από δεκαπενθημέρου διαβεβαιώσεις, του Υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη, ότι θα συνεχιστούν τα έργα επέκτασης του Αεροδρομίου, μέχρι στιγμής φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

“Δεν έχω δει κάτι διαφορετικό από ότι συνέβαινε πριν από 20 ημέρες, εξωτερικά δεν κινείται τίποτα” δηλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καστρινάκης σε ερώτηση του Flashnews.gr για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην “εμπλοκή” που παρουσιάστηκε στα έργα επέκτασης του Αερολιμένα.

Ευχαριστήρια δήλωση του Αερολιμενάρχη Σ.Καστρινάκη

Η τουριστική περίοδος είναι σε πλήρη εξέλιξη και το Αεροδρόμιο ΧΑΝΙΩΝ “ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ”, ο σημαντικότερος μοχλός οικονομικής δραστηριότητος στην Δυτική Κρήτη, παρουσιάζει αυξητικές τάσεις για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Η ομαλή λειτουργία του αερολιμένα οφείλεται στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού παρά τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από την γνωστή υποχρηματοδότηση των τελευταίων δύο ετών. 

Λόγω όμως της πρόσφατης όξυνσης των προβλημάτων, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω που βοήθησαν στην εύρυθμη λειτουργία του Αερολιμένα:

1.    Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων για την προμήθεια χαρτιού υγείας για τις ανάγκες του αερολιμένα λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων και μη διάθεσης πιστώσεων για προμήθεια .
2.    Την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων για την διάθεση ποσού για επισκευή των μεταφορικών ταινιών αποσκευών σε περίπτωση βλάβης η οποία παρουσιάζεται συχνά λόγω παλαιότητάς τους.
3.    Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΗΣ για την αποφασιστική και ουσιαστική συμβολή του στην εξυπηρέτηση των επιβατών, ειδικά στο γραφείο πληροφοριών. 
4.    Τον κ. Ιωάννη Κουτράκη και την κα. Εμμανουέλα Θεοδωράκη-Χατζηπλή οι οποίοι εκ μέρους του Ελληνικού Συμβουλίου Εκπαίδευσης Αναζωογόνησης προσέφεραν νέα ηλεκτρόδια και λοιπό υποστηρικτικό εξοπλισμό για τον απινιδωτή του Αεροδρομίου, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δωρεάν από την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων.

Ελπίζοντας ότι το Ελληνικό Δημόσιο θα ξεπεράσει τα γραφειοκρατικά του προβλήματα, ώστε να μπορεί να μας διαθέτει ένα μικρό ποσοστό από τα κέρδη του Αεροδρομίου, θα συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών σε όλους τους επιβάτες και με όλους τους δυνατούς τρόπους.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook