Μια αξιόλογη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την Περιφερειακή Τηλεόραση και τα Μέσα Ενημέρωσης της Κρήτης, διοργάνωσε στο Ηράκλειο η tvCRETA.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών εκπρόσωποι τοπικών φορέων, επιχειρηματίες, ενώ τα στοιχεία έρευνας παρουσίασε η διευθύνουσα σύμβουλος της Focus Bari Ξένια Κούρτογλου.

Σύμφωνα με την έρευνα, η τηλεόραση εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των πολιτών, αφού ο μέσος τηλεθεατής αναλώνει περισσότερες από 2,5 ώρες ημερησίως μπροστά στον τηλεοπτικό δέκτη.

Από την έρευνα επιβεβαιώνεται εξάλλου η ανοδική πορεία του διαδικτύου, το οποίο την τελευταία τριετία αναπτύσσει αξιόλογη δυναμική.

Ο δημοσιογράφος της tvCreta και διευθυντής του Flashnews.gr στην Ανατολική Κρήτη Κ. Συλιγάρδος με τον υποδιευθυντή του ξενοδοχείου Amirandes Γ. Δασκαλάκη

Σύμφωνα με στοιχεία της έρευνας που διενήργησε η Focus Bari, η tvCreta κατάφερε την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν να κερδίσει τη “μάχη” της αξιοπιστίας, αφού το 90% των τηλεθεατών του Νομού Ηρακλείου (158.000 άνθρωποι!)  δήλωσαν πως εμπιστεύονται τον τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης,  χαρακτηρίζοντας την tvCRETA ωε “αξιόπιστο και αντικειμενικό Μέσο Ενημέρωσης”.

Ο ιδρυτής της Grecotel N. Δασκαλαντωνάκης με τον Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη και τον πρόεδρο της tvCRETA Μ.Χαλκιαδάκη

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων και Πρόεδρος του Δ.Σ. της tvCRETA M. Χαλκιαδάκης, τόνισε μεταξύ άλλων “η συγκυρία είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο στον τύπο της ελληνικής περιφέρειας νομίζω ότι υπάρχουν εξαιρετικά δείγματα καλών Μέσων Ενημέρωσης που υπηρετούν με σοβαρότητα τις αξίες της ενημέρωσης.Όσον αφορά την Τηλεόραση Creta, η εμπιστοσύνη των πολιτών μας γεμίζει ευθύνη για το πως διαχειριζόμαστε τον δημόσιο λόγο, ενώ μας υποχρεώνει να παραμείνουμε αντικειμενικοί και αμερόληπτοι”.

Ο Δ/ντης Ενημέρωσης της tvCRETA Μαν. Αλεξάκης, το μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Φρ. Λαμπρινός με τους αντιδημάρχους Κ.Βαρδαβά, Π.Ινιωτάκη και Χ.Μαμουλάκη

Από την πλευρά του o Διευθυντής Ενημέρωσης και Προγράμματος της tvCRETA Μανώλης Αλεξάκης δήλωσε πως “στο τέλος μια κοπιαστικής και απαιτητικής τηλεοπτικής χρονιάς αποτελεί επιβράβευση η προτίμηση των τηλεθεατών. Όπως προκύπτει και από την έρευνα της Focus Bari, κερδίσαμε τη μάχη της αξιοπιστίας και αυτό ίσως είναι το σημαντικότερο που κρατάμε”. 

Θερμή χειραψία του Δημάρχου Β. Λαμπρινού με τον δημοσιογράφο Αντ. Λιάρο, υπό το βλέμμα του Ν. Δασκαλαντωνάκη (Grecotel) και της Ξ. Κούρτογλου (Focus Bari)

O γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος, στάθηκε στην συνεργασία της tvCreta με το Action24 τονίζοντας “είμαι από τους ανθρώπους που πίστεψαν στην συνεργασία του Action 24 με την Τηλεόραση Creta και νομίζω ότι αυτή η συνεργασία θα έχει και συνέχεια”.

Οι δημοσιογράφοι Σ. Μεταξάς και Ν.Παναγιωτόπουλος

Ο Δ/νων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών Αντ. Μανιαδάκης, με τον Πρ. Δημοτικού Συμβ. Γρ. Πασπάτη και την Μ. Κατόπη (σύμβουλος επικοινωνίας)

Ο ξενοδόχος Ανδρέας Μεταξάς με τη σύζυγο του και το Δήμαρχο Ηρακλείου Β.Λαμπρινό

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook