Γυρίσματα στο νησί κάνει η δημοφιλής σειρά με παρουσιάστρια την Tyra Banks.

Επτά χρόνια μετράει το America\’s Next Top Model, το οποίο εμπνεύστηκε και παρουσιάζει το διεθνούς φήμης μοντέλο, Tyra Banks. Η σειρά έχει αναδείξει πολλά μοντέλα μέχρι στιγμής και έχει αποκτήσει πολλές… εκδοχές, μεταξύ των οποίων και την ελληνική (με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά).

Η ιδιαιτερότητα του αμερικάνικου show -μεταξύ άλλων- έγκειται στο γεγονός ότι στο τέλος κάθε σεζόν πραγματοποιεί τα γυρίσματα των ημιτελικών και του τελικού σε διάφορους προορισμούς ανά τον κόσμο. Μέχρι τώρα τα υποψήφια μοντέλα έχουν ταξιδέψει στο Παρίσι, το Μιλάνο, το Τόκιο, το Λονδίνο, το Κέιπ Τάουν, τη Ρώμη, τα Πουκέ, το Σάο Πάολο, το Άμστερνταμ, τη Βενετία, το Πεκίνο και τη Σανγκάη κ.ά.

Προφανώς έφτασε και η ώρα της Ελλάδας! Η Tyra και τα κορίτσια της έκαναν γυρίσματα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα, όπου και διαμένουν υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Στο σχετικό ρεπορτάζ του Star μάθαμε επίσης ότι επιχείρησαν να κάνουν γύρισμα και στην Σπιναλόγκα, αλλά δεν τους το επέτρεψε τελικά η αρχαιολογική υπηρεσία.

Ο 8ος κύκλος θα αρχίσει να προβάλλεται στην Αμερική τον Σεπτέμβριο.

Δείτε τις σπαρταριστές περιγραφές ενός επιχειρηματία από την Ελούντα που βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τα μοντέλα…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook