Απλήρωτοι για δύο μήνες παραμένουν οι εργαζόμενοι στην ανασκαφή για την επέκταση του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου αναφέρεται:

“Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου καταγγέλλει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το υπουργείο υγείας που συνεχίζει την κοροϊδία των προηγούμενων κυβερνήσεων αφήνοντας απλήρωτους όλους τους εργαζόμενους στην ανασκαφή για την επέκταση του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο έργο,  καταγγέλλουν την μη καταβολή των δεδουλευμένων τους. Μάλιστα με ανακοίνωση μας, μόλις στις 18 Μάη, ως Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου είχαμε καταγγείλει για μια ακόμη φορά το γεγονός και δυστυχώς και σήμερα παραμένουμε στο «ίδιο έργο θεατές».

Το πρόσχημα για την μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους το ίδιο, λόγοι γραφειοκρατίας.  Οι εργαζόμενοι όμως εδώ και 2 μήνες δεν αμείβονται με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν σε βασικές καθημερινές τους ανάγκες για αυτούς και τα παιδιά τους.

Επαναλαμβάνουμε ότι το ίδιο είχε γίνει και άλλες φορές στο παρελθόν με τους εργαζόμενους τελικά να παίρνουν τα δεδουλευμένα τους ύστερα από αγώνα και επίσχεση εργασίας. Η ίδια κατάσταση τους ανάγκασε και αυτή τη φορά να ξεκινήσουν εκ νέου επίσχεση εργασίας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην δείχνουν καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα και συσπειρωμένοι γύρω από το συνδικάτο να παλέψουμε με σύνθημα ότι «σκλάβοι στον 21 αιώνα δεν θα γίνουμε». Να καταβληθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα !”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook