Το δικό τους κάλεσμα στους εμπλεκόμενος με το ποδόσφαιρο, για την 9η επιμορφωτική ημερίδα έκαναν ο Γιώργος Βούρβαχης, ο Μανόλης Πηγουνάκης και ο Βαγγέλης Πρόκος.

Η ημερίδα διεξάγεται την Κυριακή 21 Ιουνίου στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων (θεωρητικό κομμάτι) και στο Εθνικό Στάδιο Χανίων (πρακτικό κομμάτι), υπό τη διοργάνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” και την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Εισηγητές θα είναι οι Γιάννης Πετράκης, Βασίλης Αλεξίου, Χαρά Τελιοπούλου και Αδάμ Μπούτζουκας.

Χορηγός επικοινωνίας είναι και το Flashnews.gr.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης οι Βούρβαχης, Πηγουνάκης, Πρόκος:

Γιώργος Βούρβαχης (πρόεδρος ΕΠΣΧ): «Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών προγραμμάτων που έχουμε υποχρέωση να στηρίζουμε σαν ΕΠΣΧ δεχτήκαμε ευχαρίστως την πρόταση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου “Ο Παγκρήτιος” για την διοργάνωση που θα γίνει την Κυριακή στην αίθουσα της Τράπεζας Χανίων, την οποία κιόλας ευχαριστούμε για την παραχώρηση. Θα είναι μια ημερίδα υψηλού, θεωρώ, επιπέδου και όλοι όσοι την παρακολουθήσουν θα πάρουν αρκετές και χρήσιμες γνώσεις για την περαιτέρω πορεία τους. Οι ομιλητές θα είναι ο Βασίλης Αλεξίου, διδάκτωρ Φυσικής Αγωγής και προπονητής φυσικής κατάστασης και ο γνωστός μας Γιάννης Πετράκης, συντοπίτης μας, προπονητής ποδοσφαίρου και καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Παράλληλα θα υπάρχει και το θέμα της διατροφής, το οποίο θα καλύψει η κυρία Τελιοπούλου, διατροφολόγος-διαιτολόγος και ο φυσικοθεραπευτής Αδάμ Μπούζουκας, για την πρόληψη και αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων. Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν μια μεγάλη γκάμα και καλό είναι να έρθουν να παρακολουθήσουν την ημερίδα όλοι οι εμπλεκόμενοι με το ποδόσφαιρο και ειδικότερα οι προπονητές. Πιστεύω και εύχομαι όλοι να βγουν κερδισμένοι από αυτό το επιμορφωτικό σεμινάριο. Η ΕΠΣ Χανίων, ναι μεν εκπροσωπείται από μένα, αλλά αν δεν είχα δίπλα μου τους εκλεκτούς συνεργάτες με τους οποίους συνεργάζομαι άψογα και αρμονικά δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει όλα αυτά τα πράγματα, για τα οποία προσπαθούμε για το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου. Η τιμή είναι για όλους τους συνεργάτες μου». 

Μανόλης Πηγουνάκης (πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών): «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστούμε πολύ και την ΕΠΣ Χανίων που μας παραχωρεί τον χώρο της για να ανακοινώσουμε την 9η επιμορφωτική ημερίδα προπονητών ποδοσφαίρου, η οποία θα διεξαχθεί στα Χανιά την Κυριακή 21 Ιουνίου. Είναι πραγματικά ένα μέρος της ευθύνης του Συνδέσμου να συμβάλλει στην επιμόρφωση των προπονητών, και όχι μόνο, και των εμπλεκόμενων στο ποδόσφαιρο, και των γονέων και των παιδιών, όλων των παραγόντων, οι οποίοι ασχολούνται και θέλουν να προάγουν τον ευγενή αθλητισμό αλλά και το ωραίο ποδόσφαιρο. Καλούμε όλο τον κόσμο την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 11:30, στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, να παρακολουθήσει ένα αρκετά υψηλού επιπέδου σεμινάριο, το οποίο θα περιλαμβάνει θεματολογία, με τον κ. Πετράκη, τον συντοπίτη μας προπονητή UEFA PRO, με θέμα την θετική μετάβαση στο ποδόσφαιρο, ενώ ο κ. Αλεξίου θα μιλήσει για λειτουργική προπόνηση. Θα υπάρχει θέμα από την κ. Τελιοπούλου που έχει να κάνει με την διατροφή πριν, κατά τη διάρκεια της σεζόν και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και κάποια θέματα εξετάσεων, αλλά και κάποιες χρήσιμες πρακτικές συμβουλές για την πρόληψη και την αποφυγή των μυϊκών τραυματισμών από τον φυσιοθεραπευτή Αδάμ Μπούτζουκα. Είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό το σεμινάριο αν δεν μας βοηθούσε η ΕΠΣ Χανίων, που είναι υπό την αιγίδα της το σεμινάριο και προσωπικά ο κ. Βούρβαχης, τον οποίο ευχαριστούμε πάρα πολύ, γιατί πάντα είναι αρωγός της προσπάθειας επιμόρφωσης που γίνεται στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς, που είναι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, ο Δήμος Πλατανιά, η Τράπεζα Χανίων, που μας παραχωρεί την αίθουσα, η κάβα “Οινολάτρης”, ο “Σταύρος Σπορ”, οι ομάδες του Κισσαμικού, του Άρη Βουκολιών, του Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών, της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας, αλλά επίσης και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που στηρίζουν την ημερίδα ως χορηγοί επικοινωνίας».

Βαγγέλης Πρόκος (γεν. γραμματέας ΟΠΠΕ): «Θέλω να συγχαρώ τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου που ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία και να ευχαριστήσω την ΕΠΣ Χανίων, που πάντα είναι κοντά μας σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις που αφορούν την επιμόρφωση, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα έχουμε και με πολύ μεγάλη χαρά μας το επιλύει. Κυρίως ο πρόεδρος της Ένωσης και σύμβουλος της ΕΠΟ κ. Βούρβαχης. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μία πολύ καλή ημερίδα, γιατί η θεματολογία είναι πλούσια και εποικοδομητική και εγώ εύχομαι όλοι οι προπονητές και όσοι εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο να παρακολουθήσουν αυτή την ημερίδα και πιστεύω ότι όλοι έχουμε να πάρουμε κάτι από αυτήν. Να ευχαριστήσω και τα ΜΜΕ που στηρίζουν με πολύ καλή προσπάθεια όλη αυτή την κίνηση, με την συνεχή ενημέρωση των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook