Ξεκινά η καινούρια εκπομπή του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Κρατερό Κατσούλη με θέματα, δράσεις συζητήσεις και προτάσεις γύρω από όλα όσα απασχολούν το περίφημο «ισχυρό φύλο». Μια ματιά στον «κόσμο του άντρα» θέλει να αποτελέσει η νέα εκπομπή «Ανδρικές Υποθέσεις» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 23.00 με κεντρικό καλεσμένο τον Σπύρο Παπαδόπουλo.

Ο ηθοποιός μιλά για την φιλοσοφία του, τις συνήθειές του, τις απόψεις του. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ταξιδεύει στις αγαπημένες του διαδρομές σε στεριά και θάλασσα.

Θα δούμε ακόμα χρηστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ από τον κόσμο του αυτοκινήτου, των νέων τεχνολογιών, της ανδρικής περιποίησης και των σπορ.Καθώς επίσης και διάσημες γυναίκες να μιλούν για το δικό τους πρότυπο του σύγχρονου άνδρα και να σχολιάζουν τις ...φυλές των ανδρών και τις συμπεριφορές τους ξεκινά η πρώτη εκπομπή.

Η εκπομπή «Ανδρικές Υποθέσεις» είναι μια καινούρια ματιά στον «κόσμο του άνδρα». Ένα τηλεοπτικό περιοδικό, με έξυπνο λόγο, χιούμορ, γρήγορους ρυθμούς, σύγχρονη αισθητική και μια ξεχωριστή σκηνοθετική άποψη.

gossip-tv