Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/06) η γιορτή της Ακαδημίας Δόξα-Καλτσέτο, στις εγκαταστάσεις του Καλτσέτο, στα Περιβόλια Χανίων.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου η Ακαδημία που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα PAOK Academy της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργάνωσε τη γιορτή της, η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Τα έσοδα από την ψησταριά και τα αναψυκτικά που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν στον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας”, ενώ ένα σεβαστό ποσό γι’ αυτό τον σκοπό κατέθεσε και η Ε.Π.Σ. Χανίων.

Όσον αφορά τις βραβεύσεις η Ακαδημία τίμησε κατά σειρά τους εξής:

-Γιώργο Βούρβαχη (πρόεδρο της ΕΠΣΧ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ), για την προσφορά του στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο (την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της Δόξας Παχιανών Ντίνος Κοκολαντωνάκης)
-Βαγγέλη Πρόκο (γενικό γραμματέα ΟΠΠΕ και Περιφερειακό προπονητή Κρήτης), για την προσφορά του στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο (την βράβευση έκανε ο α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΧ Δημήτρης Λυκάκης)
-Αντριάν Ιμέρι, Χρήστο Μαρκουλάκη (ποδοσφαιριστές του Κρ. Αστέρα), για την διάκρισή τους με την Μικτή Κρήτης και την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος με την Μικτή Ζώνης Νήσων (την βράβευση έκανε ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΧ Γιώργος Ζαγουράκης)
-Πρώτους σκόρερ των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΧ, Σήφη Κληρονόμο (ομάδα  Νέων), Κωνσταντίνο Κουλιεράκη (ομάδα Προπαίδων), Γρηγόρη Πολιτάκη (ομάδα Τζούνιορ), (τις βραβεύσεις έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ Γιώργος Βούρβαχης)
-Γιώργο Μουντάκη (προπονητή τερματοφυλάκων Αστέρα Τρίπολης), που ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την προπονητική από την Ακαδημία Δόξα-Καλτσέτο, για τη σημαντική πρόοδό του (την βράβευση έκανε ο γεν. γραμματέας της ΟΠΠΕ Βαγγέλης Πρόκος)
-την αθλητική ομάδα του “Ορίζοντα” και τον Σπύρο Κουτσορινάκη, για το σημαντικό τους έργο (την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Κώστας Φαντριδάκης).

Στη συνέχεια ακολούθησαν η απονομή επαίνων στα παιδιά των τμημάτων υποδομής της Δόξας Παχιανών και του Α.Σ. Καλτσέτο, τις οποίες έκανε ο πρόεδρος του Α.Σ. Καλτσέτο Σταύρος Κοπάσης.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο διευθυντής της Ακαδημίας Δόξα-Καλτσέτο Νότης Ματηγάκης, που ευχαρίστησε θερμά τους γονείς των παιδιών των τμημάτων υποδομής, τη διοργανώτρια αρχή για την άψογη διοργάνωση των πρωταθλημάτων υποδομής, την “ψυχή” της Δόξας Παχιανών Παύλο Μαυράκη και τους προπονητές της Ακαδημίας Γιώργο Τσομπάνογλου, Γιώργο Πολέντα, Κώστα Κολοκοτρώνη και Νεκτάριο Μπουρμπάκη, για το σημαντικό τους έργο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook