Ο Κρητικός επιχειρηματίας βρέθηκε στο περιθώριο της εκδήλωσης «TEDxAnogeia» και δεν έλειψε η ερώτηση για την ενασχόληση του με τον ΟΦΗ.

Και η δική του τοποθέτηση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται δημόσια στο νέο εγχείρημα. Μάλιστα, στην αρχή της τοποθέτησης του είπε κάτι που το έχει πει και στο παρελθόν, αναφορικά με την αγάπη του για τον ΟΦΗ λέγοντας πως «ασχολήθηκα αρκετά μεγάλος με τον ΟΦΗ γιατί δεν είχα ομάδα.

Όταν άλλα παιδιά ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, εγώ ασχολιόμουν με άλλα πράγματα. Αλλά είχα πει κάποτε πως όταν την πατήσεις μεγάλος, τότε παθαίνεις «γεροντοσεβντά» και είναι ακόμα πιο δύσκολο» ενώ για τη νοοτροπία της ομάδας των επιχειρηματιών τόνισε ξεκάθαρα πως «η νοοτροπία μας είναι ότι ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια. Μαζεύτηκαμε στην άρχη έξι, μετά γίναμε 7, 9, 10 μετά ξαναγίναμε 9 αλλά θα γίνουμε ξανά 10.

Ουρά υπάρχει από ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν και να μείνουν κοντά μας. Όλα τα κάνουμε με καθαρή σκέψη, θέλουμε ότι καλύτερο για τον ΟΦΗ και πρέπει να επιστρέψει εκεί που αξίζει, στην Σούπερ Λιγκ και να παραμείνει εκεί. Χωρίς τεκμήρια, ανεξάρτητοι και δεν θα μπούμε σε κάποια πόρτα αλλά θα μείνουμε εκεί που πρέπει να μείνουμε».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook