Όσοι παρακολούθησαν την 9η Επιμορφωτική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” υπό την αιγίδα της ΕΠΣΧ σίγουρα έφυγαν… σοφότεροι!

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων (θεωρητικό κομμάτι) και Ε.Σ. Χανίων (πρακτικό κομμάτι) και η συμμετοχή προπονητών από τα Χανιά και το Ρέθυμνο ήταν μεγάλη.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης, που κάνει περήφανη την Κρήτη με την παρουσία του σε υψηλό επίπεδο, αλλά και ο συνεργάτης του στην ηπειρώτικη ομάδα (προπονητής φυσικής κατάστασης) Βασίλης Αλεξίου καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους με τις ομιλίες τους.

Ο κ. Πετράκης είχε θέμα εισήγησης τη θετική μετάβαση στο παιχνίδι, παρουσιάζοντας επί της οθόνης και φάσεις δουλεμένες στην προπόνηση που σημειώθηκαν σε παιχνίδια της ομάδας του, ενώ ο κ. Αλεξίου έδειξε πρωτοποριακές ασκήσεις για την καλύτερη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών.

Τις γνώσεις τους στους συμμετέχοντες στην ημερίδα στο δικό τους κομμάτι ευθύνης μετέδωσαν με επιτυχία η διατροφολόγος-διαιτολόγος Χαρά Τελειοπούλου και ο φυσικοθεραπευτής Αδάμ Μπούτζουκας.

Τους εισηγητές, τους επίσημους αθλητικούς και τοπικούς φορείς, αλλά και τους συμμετέχοντες προπονητές στην Ημερίδα καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών Μανόλης Πηγουνάκης, ενώ ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Ανθούσης έκανε τον συντονισμό της Ημερίδας, με το μέλος του Δ.Σ. Μανώλη Μπασιά να βοηθάει τους ομιλητές στην παρουσίαση των θεμάτων τους.

Τη διαδικασία της εγγραφής των συμμετεχόντων στην Ημερίδα είχαν αναλάβει ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Μπονατάκης, ο ταμίας Χρήστος Παπαδογιάννης και το μέλος του Δ.Σ. Μανόλης Ανδρεάδης.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ Γιώργος Βούρβαχης, συνεχάρη τον Σύνδεσμο για τη διοργάνωση της Επιμορφωτικής Ημερίδας, αποκαλύπτοντας ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με την ιδιότητα του συμβούλου της ΕΠΟ για να πραγματοποιηθεί την επόμενη σεζόν Σχολή UEFA B’ στα Χανιά.

Με κολακευτικά λόγια την πρωτοβουλία για τον συντοπίτη του Γιάννη Πετράκη μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιάννης Γαζανός κατά την ομιλία του, δίνοντας κι αυτός με τη σειρά του συγχαρητήρια στο Σύνδεσμο Προπονητών για την πρωτοβουλία του.

Για την προσπάθεια του Συνδέσμου Προπονητών και τη σημαντική παρουσία στην Ημερίδα των Πετράκη, Αλεξίου, μίλησε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΠΠΕ Βαγγέλης Πρόκος, που σημείωσε ξανά τη σημαντική βοήθεια της ΕΠΣΧ στις προσπάθειες που καταβάλει ο Σύνδεσμος για ακόμα μεγαλύτερη επιμόρφωση των προπονητών.

Τις εντυπώσεις με την ομιλία του κέρδισε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, Μανώλης Αδοντάκης, που ευχήθηκε σε όλους τους πατεράδες χρόνια πολλά για την ημέρα του πατέρα, αλλά και σε όλους τους προπονητές, αφού τόνισε ότι έχουν τους παίκτες τους σαν δικά τους παιδιά, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Δήμος Χανίων θα στηρίζει πάντα τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Πλατανιά Πολυχρόνης Σημαντηράκης, που σαν μέλος του Συνδέσμου και ο ίδιος στηρίζει πάντα τις προσπάθειες των συναδέλφων του.

Τέλος την Ημερίδα χαιρέτισε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας/ΕΠΣΧ Παναγιώτης Γιαννακάκης.

Στην Ημερίδα έγινε παρουσίαση της σημαντικής εκστρατείας του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας” για εθελοντές-δότες του μυελού των οστών από τον πρόεδρο του Συλλόγου Σπύρο Αδοντάκη και την κ. Μανουσάκη.

Στο πρακτικό κομμάτι, που έγινε στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, συμμετείχαν παιδιά της ομάδας Κ20 του Πλατανιά.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών βράβευσε για την παρουσία τους στην Ημερίδα τους εισηγητές Τελιοπούλου, Μπούτζουκα, Πετράκη και Αλεξίου.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν και το Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook