Ανακοίνωση, με πολλούς αποδέκτες, εξέδωσε η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της, με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποίησε (17/06).

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Με την ολοκλήρωση της φετινής γιορτής λήξης της Ακαδημίας μας που πραγματοποιείται για 15η συνεχόμενη  χρονιά, το Δ.Σ της Ακαδημίας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν στην πετυχημένη έκβαση της, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μιας από τις πιο επιτυχημένες χρονιές της Ακαδημίας τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Κατ αρχήν την Ε.Π.Σ ΧΑΝΙΩΝ και τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Βούρβαχη τόσο για την παρουσία του στην γιορτή όσο και για την άριστη διεξαγωγή των παιδικών πρωταθλημάτων όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης τα μέλη της  Ε.Π.Σ ΧΑΝΙΩΝ κ. Δημήτρη Λυκάκη, Γιώργο Ζαγουράκη, Κώστα Μητριτσάκη και Μανώλη Τσιμπλάκη  κ. Ευτύχη Μπολιεράκη για την παρουσία τους.

Καθώς και  τον πρόεδρο του ΣΔΠΧ και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΧ Παναγιώτη Γιαννακάκη .

Τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού του Δήμου Χανίων κ. Αδοντάκη Μανώλη για την παρουσία του και  στήριξη του στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο του Δημου  μας.

Τους αντιδημάρχους κ. Μιχάλη Κοτζαμιχάλη  και κ. Μανώλη Φραγκάκη για την παρουσία και την στήριξη προς την Ακαδημία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Την υπεύθυνη Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Κατερίνα Τζομπανάκη για την παρουσία και την υποστήριξη της διαχρονικά.

Τον  γενικό γραμματέα της ΟΠΠΕ και Περιφερειακό προπονητή Κρήτης κ. Βαγγέλη Πρόκο, και τον  Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Προπονητών Χανίων Δημήτρη Ανθούση για την παρουσία τους.

Το διευθυντή του Καταστήματος Κράτησης Χανίων κ. Γιώργο Κονταξάκη, για την ανελλιπή παρουσία του και στήριξη προς το σωματείο μας σε όλες του τις εκδηλώσεις.

Το διευθυντή της ΩΡΛ Κλινικής Γεν. Νοσοκομείου Χανίων κ. Χαρίτων Παπαδάκη.

ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ

Τα SUPERMARKET «ΙΝ.ΚΑ» Χανίων και τον πρόεδρο του κ. Απόστολο Αλεξάκη για την στήριξη και την συνεργασία μας.

Το ζαχαροπλαστείο «ΜΟΝΤΕΡΝΟ» και τον κ. Ταμπάκουλο Βασίλη για την πολύτιμη βοήθεια του όλα αυτά τα χρόνια στην γιορτή μας.

Τον Μανώλη Θωμαδάκη και την Κρητική Εταιρία Ανακύκλωσης Μετάλλων.

Το Αθλητικό σωματείο «Α.Ε.Ε.Κ ΙΝ.ΚΑ» τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Μυλωνάκη  τον Αντιπρόεδρο κ, Ανδρέα Χιωτάκη καθώς και όλο το Δ.Σ  για την άριστη συνεργασία μας για  4η συνεχόμενη χρονιά.

Το ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΤΟΥ Ε.Ε.ΣΤΑΥΡΟΥ για την συνεργασία μας από την ίδρυση της Ακαδημίας μας.

Την Υπεύθυνη σχολής γονέων κ. Μαρία Κτιστάκη & την Διατροφολόγο κ. Μπουχαλάκη Ειρήνη για την 1η Σχόλη γονέων που υλοποιήθηκε στην Ακαδημία μας.

Τον Γιατρό Σφυράκη Γιάννη & τον Φυσικοθεραπευτή Μπούτζουκα Αδάμ για την συνεργασία μας.

Τα Μ.Μ.Ε των Χανίων που όλα αυτά τα χρόνια καλύπτουν και στηρίζουν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στο Νομό μας.

Τον Τσουρουνάκη Παναγιώτη και την Γεωργία για την πολύτιμη βοήθεια τους τόσο στην γιορτή λήξης όσο και σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Τους προπονητές της Ακαδημίας μας κ. Ριτζάκη κ. Παϊζάκη κ. Τζωρτζάκη. κ. Σημαντηράκη κ. Τσιριντουλάκη κ. Τυπάδη κ. Κριμπιζάκη . κ. Καπανέρη Γιάννη κ. Καπανέρη Δημήτρη, τον υπεύθυνο προπονητών κ. Μπασιά Μανώλη καθώς και τον κ. Βερναρδάκη Κώστα και την κ. Βουράκη Στελλά για το άριστο επίπεδο εκπαίδευσης & διαπαιδαγώγησης των αθλητών του συλλόγου μας.

Τους γονείς της ακαδημίας μας για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχημένη διοργάνωση  της γιορτής μας καθώς και για την  απεριόριστη εμπιστοσύνη και στήριξη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Τα παιδιά της ακαδημίας μας για την αγωνιστική πρόοδο αλλά και το ήθος που έδειξαν για ακόμα μια χρονιά.

Το μέλος του Δ.Σ της Ακαδημίας μας κ. Νίκο Γιακουμάκη για την ξεχωριστή παρουσίαση της γιορτής, καθώς και τον κ. Βασίλη Παπαστάμο για την τεχνική υποστήριξη.

Τους κ.  Γιάννη Μυλωνάκη &  Μάνο Μαθιουδάκη για την  μουσική επιμέλεια  της γιορτής μας.

Τέλος  ευχαριστούμε τον κ. Μαλαδάκη Παναγιώτη και την εταιρία “Αerialviews” για την πραγματικά ξεχωριστή δουλειά που έκανε στην βιντεοσκόπηση  της γιορτής μας

 

                                                ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΑΛΑΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook